BMC Auto A/S

BMC Auto Brande AS Spedalsø 61, 8700 Horsens

OPEL ADAM.

ADAM JAM
Du er altid med på beatet med ADAM JAM. Et smukt design, masser af udstråling og en stor portion sjov er altid inkluderet. Hvorend du kører, vil ADAM JAM gøre indtryk.

ADAM GLAM
Forbered dig på noget glamourøst: ADAM GLAM forandrer vejen til en catwalk. Fantastiske farvekombinationer, frække kromelementer og panoramasoltaget gør dig til en stjerne på gaden.

ADAM SLAM
Atletisk, kraftfuld og impulsiv - ADAM SLAM har masser af udstråling og masser af sportslige køreegenskaber. Nu kan du give det kraftige udtryk dit eget personlige præg.

ADAM SWING TOP
Hvilken betydning ligger i et navn? Med ADAM Swing Top er det hele oplevelsen. Få en følelse af frihed ved et tryk på en knap takket være Swing Top-taget. Når du vil og hvor du vil. En ting er helt sikkert: Ligegyldigt om taget er åbent eller lukket, vil du få masser af opmærksomhed i ADAM.

Design

ADAM er indbegrebet af personlig udstråling og gode køreegenskaber. ADAM ser ikke kun godt ud udvendigt. Indvendigt er han også spækket med stilfuldt design. Som designchef får du alt, som du vil have det. Så hvis du vil skille dig ud, er ADAM det perfekte valg.

 

Innovationer

IntelliLink forbinder nemt din smartphone til ADAMs infotainmentsystem via USB eller Bluetooth®. Lettere bliver det ikke.

Den avancerede parkeringsassistance finder selv en egnet parkeringsplads og hjælper bilen ind på plads. LED-kørelyset og LED-baglygterne øger sikkerheden og ser godt ud. Og samtidig er de meget energivenlige.

 

Wellness

Luk kulden ude med opvarmningsfunktionerne til ADAM. Opvarmeligt rat eller opvarmelige forsæder - eller begge dele. Du styrer selv det hele med et tryk på en knap.

 

Køreglæde

ADAM fås med en sporty og effektiv motor. Den 3-cylindrede 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo-motor med enten 90 hk (66 kW) eller 115 hk (85 kW) er eksempler på ekstraordinær tysk ingeniørkunst. ecoFLEX-pakken reducerer brændstofforbruget og CO2-udslip ved hjælp af Start/Stop og andre miljøvenlige funktioner.

 

Tilslutning

Hurtig opladning af din smartphone. Takket være trådløs mobilopladning1 kan du oplade din smartphone uden brug af ledninger og kabler.

1Fås som tilbehør. Smartphones uden en mobil opladningsfunktion kræver et specielt PMA og Qi-kompatibelt cover for at gøre brug af trådløs opladning.