BMC Auto A/S

BMC Auto Brande AS Spedalsø 61, 8700 Horsens

OPEL ADAM ROCKS.

Masser eventyr og frisk luft?
Det er idéen bag designet i ADAM ROCKS.

ADAM ROCKS er ikke som andre biler: ADAM ROCKS er unik. Hvad gør den så speciel? Det er de uendelige muligheder for personliggørelse. Med ADAM ROCKS sætter du præg på byen. Udover de innovative funktioner er ADAM ROCKS også fyldt med lækkert interiør.

Den avancerede parkeringsassistance finder selv en egnet parkeringsplads og hjælper bilen ind på plads. ADAM ROCKS tager dig med på eventyr og udvider din horisont. Et tryk på en knap og fem sekunder efter strømmer frisk luft ind i kabinen. Udover de innovative funktioner er ADAM ROCKS også fyldt med lækkert interiør.

Design

Seriøs crossover-stil. Med ADAM ROCKS sætter du præg på byen. Den er spækket med unikt design og chassiet er hævet 15 mm, hvilket er med til at understrege det kraftfulde udtryk. Udover de innovative funktioner er ADAM ROCKS også fyldt med lækkert interiør.

 

Innovationer

Opgradér din ADAM med IntelliLink®. Smartphone med Android eller iOS - vores prisvindende alt-i-et multimediesystem forbindes let til dem begge.

Den avancerede parkeringsassistance finder selv en egnet parkeringsplads og hjælper bilen ind på plads. LED-kørelyset og LED-baglygterne øger sikkerheden og ser godt ud. Og samtidig er de meget energivenlige.

 

Wellness

Luk kulden ude med opvarmningsfunktionerne til ADAM ROCKS. Opvarmeligt rat eller opvarmelige forsæder - eller begge dele. Du styrer selv det hele med et tryk på en knap.

 

Køreglæde

ADAM ROCKS fås med en sporty og effektiv motor. Den 3-cylindrede 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo-motor med enten 90 hk (66 kW) eller 115 hk (85 kW) er eksempler på ekstraordinær tysk ingeniørkunst. ecoFLEX-pakken reducerer brændstofforbruget og CO2-udslip ved hjælp af Start/Stop og andre mljøvenlige funktioner.

 

Tilslutning

Hurtig opladning af din smartphone: Takket være trådløs opladning1, behøver du ikke at bekymre dig om ledninger, der ligger i vejen.

1PMA og Qi-kompatible mobiltelefoner kan oplades trådløst. Trådløs mobilopladning fås som tilbehør. Et kompatibelt cover (både Samsung og iPhone) kan være nødvendigt for at udnytte den trådløse opladningsfunktion.