BMC Auto A/S

BMC Auto Brande AS Spedalsø 61, 8700 Horsens

OPEL ADAM S.

Er du klar til en dynamisk køreoplevelse?
ADAM S får pulsen til at stige!

Opel ADAM S er indbegrebet af sportslige køreegenskaber og personliggørelse, og hjælper dig til at skille dig ud på vejene. Designet taler for sig selv. Tagspoiler, front- og bagskørter og beskyttelseslister giver et sportsligt udtryk og viser dens intentioner. Oplev præcis styring og dynamiske køreegenskaber takket være sportsundervognen, der er specielt designet. Opgradér din ADAM S med IntelliLink®. Smartphone med Android eller iOS - vores prisvindende alt-i-et infotainmentsystem forbindes nemt til dem alle1.

ADAM S er ikke som andre biler: Den er unik. Hvad gør den så speciel? De næsten utallige muligheder for personliggørelse. Du kan sammensætte ADAM S, så den passer perfekt til dine behov.

Design

Designet på ADAM S taler for sig selv. Tagspoiler, front- og bagskørter og beskyttelseslister giver et sportsligt udtryk og viser dens intentioner. ADAM S har ikke kun et imponerende udvendigt design. Indvendigt kan du også skabe dit eget personlige udtryk på bl.a. bakspejlet, sæderne og pyntelisterne.

 

Innovationer

Opgradér din ADAM S med IntelliLink®. Smartphone med Android eller iOS - vores prisvindende alt-i-et infotainmentsystem forbindes nemt til dem alle1. Med Apple CarPlay eller Android Auto (forventes tilgængeligt i løbet af 2016) kan du bruge udvalgte apps og funktioner via den 7" store touch farveskærm eller via stemmestyring.

1Kompatibilitet og visse funktioner kan afvige afhængig af enhed, styresystem og softwareopdatering.

 

Wellness

Luk kulden ude med opvarmningsfunktionerne til ADAM S. Opvarmeligt rat eller opvarmelige forsæder - eller begge dele. Du styrer selv det hele med et tryk på en knap.

 

Køreglæde

ADAM fås med en sporty og effektiv motor. 1.4 Turbo-motoren med 150 hk (110 kW) er fyldt med power og er et eksempel på ekstraordinær tysk ingeniørkunst.

Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 16,9 km/l; CO2-udslip i g/km ved blandet kørsel: 139. (I overenstemmelse med EU-regulativ 715/2007 og 692/2008)

 

Tilslutning

Hurtig opladning af din smartphone: Takket være trådløs opladning1, behøver du ikke at bekymre dig om ledninger, der ligger i vejen.

1PMA og Qi-kompatible mobiltelefoner kan oplades trådløst. Trådløs opladning fås som tilbehør. Et kompatibelt cover (både Samsung og iPhone) kan være nødvendigt for at udnytte den trådløse opladningsfunktion.