BMC Auto A/S

BMC Auto Brande AS Spedalsø 61, 8700 Horsens

OPEL COMBO CARGO.

Oplev vores kompakte varebil.

Oplev vores kompakte varebil.

2 længder, 2 højder, 3 forskellige motorer, automatisk gearkasse til 1.6 CDTI med 90 hk og op til 1 tons kapacitet – Opel Combo har det hele.

Opel Combo er udviklet til at håndtere din last, medarbejdere, daglige aktiviteter og hjælpe til at få positive tal på bundlinjen. Se hvorfor:

  • Praktisk, rummeligt design
  • Komfortabel, bekvem og sikker
  • Klasseførende lastområde og -plads
  • God brændstoføkonomi og ydelse

5 m3 og 1 ton lasteevne

Kompakt og let at læsse. Opel Combo kan have op til et ton eller 5 m3 i varerummet. Det er nok til de fleste mindre transportbehov.

 

Gør livet lettere

Nem at på- og aflæsse, nem at indrette og meget fleksibel. Du kan vælge blandt mange funktioner og karosseristørrelser og meget forskelligt udstyr.

 

Frisk og klar til det hårde arbejde

Opel Combo passer godt på sin last, mennesker og medtrafikanter. Det gør ikke arbejdsbyrden mindre, men det er rart at vide.

 

En genial kombination

Kapacitet, praktiske løsninger, hårdførhed og funktionel elegance smelter sammen i Opel Combo.

 

Den mobile sparegris

Opel Combo har en god brændstoføkonomi og lange serviceintervaller samt garanti mod gennemtæring af karosseriet.

 

Tilgængelige modeller

Opel Combo er lige så fleksibel, som de krav, du stiller. Selv i standardudgaven er den meget veludstyret. Vælg blandt en række avancerede komfortfunktioner og infotainmentsystemer, så du kan skabe din helt personlige bil. Lav eller stor taghøjde, langt eller kort karosseri, med eller uden ruder i dørene og et valg mellem forskellige stor lastkapaciteter.