BMC Auto A/S

BMC Auto Brande AS Spedalsø 61, 8700 Horsens

COMBO.

Opel Combos funktionelle og smarte udvendige design afspejler, at bilen er en hårdtarbejdende, alsidig og klassens førende bil. Instrumentpanelet er overskueligt, og rattet er justerbart i højde og længde.

Opel Combo har det nyudviklede og meget innovative bagophæng. Det giver optimal komfort og vejgreb uanset lastvolumen. Med ekstra brede bagdøre og enkle eller dobbelte skydedøre samt en bekvem lav læssehøjde på 54,5 cm er Opel Combo igen førende i sin klasse.

Design

Opel Combos funktionelle og smarte udvendige design afspejler, at bilen er en hårdtarbejdende, alsidig og klassens førende bil. De skulpturelle hjulkasser og det rå udseende understreger bilens sande natur.

Der er tænkt på både førerens og passagerens komfort i Opel Combo. Instrumentpanelet er overskueligt, og rattet er justerbart i højde og længde.

 

Driftsomkostninger

Du kan vælge en ecoFLEX motorvariant, der afspejler Opels engagement i miljøet, ved at leverer ultra lave udslip. Når tidspunktet er optimalt til at skifte gear, lyser en lampe i instrumentbrættet. På den måde får du det maksimale ud af hver en dråbe brændsstof.

Opel Combo har det nyudviklede og meget innovative bagophæng. Det giver optimal komfort og vejgreb uanset lastvolumen.

 

Lasteområde og plads

Nemme adgangsforhold er lige så vigtige som rummelighed. Med ekstra brede bagdøre og enkle eller dobbelte skydedøre samt en bekvem lav læssehøjde på 54,5 cm er Opel Combo igen førende i sin klasse.

Det justerbare forsæde giver større komfort til dine passager (ekstraudstyr) og ekstra varerums volume på op til 3400 mm (L2).

 

Infotainment

Med Combo Cargo drager du fordele af en række imponerende infotainment-funktioner.

 

Komfort

Et advanceret aircondition-system (ekstraudstyr), der giver mulighed for at indstille forskellige temperarurer i hver side af bilen.

Om du er på korte eller lange turer, er Comboen's sæder med til at sikre dig god sidde komfort.