BMC Auto A/S

BMC Auto Brande AS Spedalsø 61, 8700 Horsens

OPEL CROSSLAND X.

Designet til dig. Arbejdstid, fritid, vores tid, min tid… Crossland X er klar til alle stunder i dit liv takket være fremragende fleksibilitet, klasseførende innovationer og lækkert SUV-design.

Design

Med slankt SUV-design, kompakt størrelse, alsidige opbevaringsmuligheder og dynamiske køreegenskaber passer Crossland X perfekt til livet i byen.

Nyd godt af materialer i højeste kvalitet, intuitive køreegenskaber og den velkendte SUV-siddestilling for perfekt panoramaudsyn.

 

Innovationer

Head-up displayet giver dig mulighed for at tjekke vigtig info, som f.eks. bilens hastighed og trafikskilte, samtidig med, at du holder øjnene sikkert på vejen.

LED-forlygterne oplyser vejen 30% bedre end halogenforlygter og sikrer optimal oplysning under alle køreforhold.

 

Alsidighed

Crossland X passer perfekt til din livsstil, tilbyder fremragende fleksibilitet og masser af opbevaringsplads.

Ankom afslappet takket være de ergonomisk certificerede sæder inkl. 16 forskellige justeringsmuligheder.

 

Connectivity

Opel OnStar er en tjeneste, der får dig til at føle dig tryg og forbundet i stort set hele Europa - 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Forbind nemt din smartphone, da systemet er kompatibelt med Apple CarPlay. Så kan du bruge udvalgte funktioner fra din smartphone på touch farveskærmen.

 

KØREDYNAMIK

De effektive benzin- eller dieselmotorer er lige så alsidige som resten af bilen. Vores ECOTEC®-motorer giver den perfekte balance mellem dynamik, effektivitet og brændstoføkonomisk kørsel.

Skift nemt gear med den 5- eller 6-trins manuelle gearkasse. Du kan selvfølgelig også vælge at lade den 6-trins automatiske gearkasse tage over - det er helt op til dig.