BMC Auto A/S

BMC Auto Brande AS Spedalsø 61, 8700 Horsens

OPEL INSIGNIA COUNTRY TOURER.

En forhøjet undervogn og fremtrædende beskyttelseslister giver et atletisk udtryk. Udover et bedre udsyn giver kromforlygterne også et indtryk af kvalitet og eksklusivitet. Fordyb dig selv i et interiør, der er designet i materialer af højeste kvalitet. Vælg desuden multijustérbare, ergonomiske AGR1-sportssæder (ekstraudstyr), og få den fulde business-class oplevelse.

Insignias aktive sikkerhedssystemer øger bilens og din sikkerhed. Opels adaptive fartpilot gør kørsel mere afslappet, specielt i tæt trafik, da den sørger for sikker afstand til forankørende. Opel Eye-kameraet er et ægte multitalent og inkluderer trafikskiltegenkendelse, frontal kollisionsalarm, nødbremse og distanceindikator.

Udforsk det imponerende udvalg af motorer, der kombinerer ydelse, effektivitet og udholdenhed. Med FlexRide kan du skifte din Insignias køredynamik, så den passer til dit humør. Start/Stop-funktion, aktive luftspjæld, BlueInjection motorer og ecoFLEX teknologien giver optimal brændstoføkonomi og omkostningseffektivitet.

Design

En forhøjet undervogn og fremtrædende beskyttelseslister giver et atletisk udtryk. Udover et bedre udsyn giver kromforlygterne også et indtryk af kvalitet og eksklusivitet.

Fordyb dig selv i et interiør, der er designet i materialer af højeste kvalitet. Vælg desuden multijustérbare, ergonomiske AGR1-sportssæder (ekstraudstyr), og få den fulde business-class oplevelse.

 

Teknologi

Opels adaptive fartpilot gør kørsel mere afslappet, specielt i tæt trafik, da den sørger for sikker afstand til forankørende. Insignias aktive sikkerhedssystemer inkluderer blindvinkelalarm og vejbaneskiftalarm, hvilket øger bilens og din sikkerhed.

 

Køreglæde

Udforsk det imponerende udvalg af motorer, der kombinerer ydelse, effektivitet og udholdenhed. Insignia fås nu med en ny, støjsvag dieselmotor, der har reduceret udledning og højt moment samt ydelse.

Det adaptive 4X4 på Insignia Country Tourer giver bedre stabilitet og køreegenskaber under alle køreforhold.. Start/Stop-funktion, aktive luftspjæld, BlueInjection motorer og ecoFLEX teknologien giver optimal brændstoføkonomi og omkostningseffektivitet.

 

Tilslutningsmuligheder

Få det bedste ud af tiden i bilen med vores fantastiske infotainment-systemer. Med Apple Carplay og Android Auto forbindes Navi 900 IntelliLink nemt til din smartphone, så du får adgang til udvalgte apps på 8" touch farveskærmen.

Du kan vælge mellem tre forskellige infodisplays, som alle er designet til at optimere køreoplevelsen.