BMC Auto A/S

BMC Auto Brande AS Spedalsø 61, 8700 Horsens

INSIGNIA GRAND SPORT

Imponerende design, coupé stil og rene linjer - den perfekte kombination af sporty stil og fremragende aerodynamik.

Døgnet rundt, 365 dage om året giver Opel OnStar en usammenlignelig følelse af sikkerhed. Med et tryk på en knap får du adgang til de unikke tjenester i næsten hele Europa.

Design

Imponerende design, coupé stil og rene linjer - den perfekte kombination af sporty stil og fremragende aerodynamik.

Fra instrumentpanelet, der nyttigt hælder mod føreren, til sportsforsæder og de imponerende kvalitetsmaterialer - alt er skabt til at sætte nye standarder.

 

Innovationer

Opel Eye består af en række banebrydende kamerasystemer, som Frontal kollisionsalarm (FCA) og Vejbaneskiftalarm (LDW), der er med til at forhindre kollisioner og maksimerer sikkerheden.

Den adaptive fartpilot (ekstraudstyr) hjælper med at forebygge frontale kollisioner - og hjælper dig til en afslappende kørsel - ved at bremse, accelerere og fastholde en fastsat afstand til den forankørende.

 

Connectivity

Opel OnStar - Få hjælp i et nødstilfælde, søg efter en parkeringsplads og lav en hotelbooking, mens du kører. Du spørger bare OnStar - døgnet rundt.

Navigation - Det elegante Navi 900 (ekstraudstyr) med stemmestyring giver dig adgang til alle de intelligente funktioner, du forventer af et moderne infotainmentsystem.

 

KØREDYNAMIK

Den nye Insignia er skabt til at overgå forventningerne på alle måder: Nye motorer giver en optimal køreoplevelse. En kombination af forfinede køreegenskaber og effektiv ydelse. em.

Valget er dit - om du er til den sporty, manuelle 6-trins gearkasse eller den sofistikerede 8-trins automatiske gearkasse (Standard på 2.0 Direct Injection Turbo (260 hk/184 kW). Insignia har alle kvaliteterne til at føre dig fremad.

 

VELVÆRE

De ergonomisk certificerede sportsforsæder (ekstraudstyr) hjælper føreren og passageren med at mindske risikoen for rygsmerter og giver bedre velvære.

Ambient-lyset (ekstraudstyr) i dørene og centerkonsollen giver et smukt lys og en dejlig lounge-følelse.