BMC Auto A/S

BMC Auto Brande AS Spedalsø 61, 8700 Horsens

OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER.

Den rummelige Sports Tourer har et elegant og aerodynamisk design, der nedsætter vindmodstanden og dermed giver en bedre brændstoføkonomi og mindre støj i kabinen. Absorbér indtrykket af et rummeligt interiør i den bedste kvalitet. Tilføj multijusterbare, ergonomiske AGR1-sportssæder (ekstraudstyr) og tag oplevelsen op på business-class niveau.

Insignias aktive sikkerhedssystemer øger bilens og din sikkerhed. Opels adaptive fartpilot gør kørsel mere afslappet, specielt i tæt trafik, da den sørger for sikker afstand til forankørende. Opel Eye-kameraet er et ægte multitalent og inkluderer trafikskiltegenkendelse, frontal kollisionsalarm, nødbremse og distanceindikator.

Udforsk det imponerende udvalg af motorer, der kombinerer ydelse, effektivitet og udholdenhed. Med FlexRide kan du skifte din Insignias køredynamik, så den passer til dit humør. Start/Stop-funktion, aktive luftspjæld, BlueInjection motorer og ecoFLEX teknologien giver optimal brændstoføkonomi og omkostningseffektivitet.

Design

Den rummelige Sports Tourer har et elegant og aerodynamisk design, der nedsætter vindmodstanden og dermed giver en bedre brændstoføkonomi og mindre støj i kabinen.

Absorbér indtrykket af et rummeligt interiør i den bedste kvalitet. Tilføj multijusterbare, ergonomiske AGR1-sportssæder (ekstraudstyr) og tag oplevelsen op på business-class niveau.

 

Teknologi

Opels adaptive fartpilot gør kørsel mere afslappet, specielt i tæt trafik, da den sørger for sikker afstand til forankørende. Insignias aktive sikkerhedssystemer inkluderer blindvinkelalarm og vejbaneskiftalarm, hvilket øger bilens og din sikkerhed.

 

Køreglæde

Udforsk det imponerende udvalg af motorer, der kombinerer ydelse, effektivitet og udholdenhed. Insignia fås nu med en ny, støjsvag dieselmotor, der har reduceret udledning og højt moment samt ydelse.

Øget sikkerhed er lig med øget køreglæde. Insignias adaptive 4X4 (ekstraudstyr) giver bedre stabilitet og køreegenskaber under alle køreforhold. Start/Stop-funktion, aktive luftspjæld, BlueInjection motorer og ecoFLEX teknologien giver optimal brændstoføkonomi og omkostningseffektivitet.

 

Tilslutningsmuligheder

Få det bedste ud af tiden i bilen med vores fantastiske infotainment-systemer. Med Apple Carplay og Android Auto forbindes Navi 900 IntelliLink nemt til din smartphone, så du får adgang til udvalgte apps på 8" touch farveskærmen.

Du kan vælge mellem tre forskellige infodisplays, som alle er designet til at optimere køreoplevelsen.