BMC Auto A/S

BMC Auto Brande AS Spedalsø 61, 8700 Horsens

OPEL KARL.

Tænk på Opel KARL som værende det fornuftige valg. Den har alt, du behøver, inklusiv fem døre, op til fem siddepladser, fremragende komfort, dynamiske køreegenskaber og innovative assistancesystemer. KARLs rene design er lig med god stil. KARL er det seneste, imponerende eksempel på Opels designstrategi, hvor skulpturelt design møder tysk præcision.

Vælg mellem fire siddepladser og en foldbar bænk bagtil, eller vælg fem siddepladser og 40/60-splitbagsæde. Det hele er en del af KARLs fleksible livsstil. Med den præcise elektroniske klimakontrol er det også let at holde en konstant temperatur. Hvis ønsket, fås KARL også med aircondition.

KARL hjælper dig med at holde kontakten til omverdenen. Radio R300 har alle de basale egenskaber og Radio R300 BT tilføjer Bluetooth®, så du kan streame musik og foretage håndfri opkald via din smartphone. Håndfri opkald og kontrol over din smartphone er meget lettere med ratknapperne. Få adgang til din telefonbog og musik samtidig med, at du holder hænderne på rattet.

 

Udvendigt design

Tænk på Opel KARL som værende det fornuftige valg. Den har alt, du behøver, inklusiv fem døre, op til fem siddepladser, fremragende komfort, dynamiske køreegenskaber og innovative assistancesystemer.

 

KARL elsker kurver

Nyd den gode ydelse og fremragende køredynamik. Den super-kompakte KARL har perfekt størrelse til bykørsel, og med City Mode, der øger servostyringen, er det let som en leg at manøvrere rundt. Med seks airbags, ABS, ESP®Plus og tågelygter med kurvelys er sikkerheden i top, når du kører i KARL.

 

Assistancesystemer

Parkeringsassistancen (bag) advarer om forhindringer bag ved bilen og er en særdeles hjælpsom sikkerhedsfunktion på KARL, meden Hill Start Assist stopper dig automatisk fra at rulle tilbage, og slåes først fra, når du accelererer. Vejbaneskiftalarmen afgiver et hørbart signal, hvis du utilsigtet skifter vognbane og fartpiloten med fartbegrænser til KARL er både en sikkerhedsmæssig og økonomisk fordel.

 

Invendigt design

Vælg mellem fire siddepladser og en foldbar bænk bagtil, eller vælg fem siddepladser og 40/60-splitbagsæde. Det hele er en del af KARLs fleksible livsstil. Det opvarmelige læderrat er unik i klassen og med den præcise elektroniske klimakontrol er det let at holde en konstant temperatur. Hvis ønsket, fås KARL også med aircondition.

 

Tilslutningsmuligheder

KARL hjælper dig med at holde kontakten til omverdenen. Radio R300 har alle de basale egenskaber og Radio R300 BT tilføjer Bluetooth®, så du kan streame musik og foretage håndfri opkald via din smartphone.