BMC Auto A/S

BMC Auto Brande AS Spedalsø 61, 8700 Horsens

OPEL KARL ROCKS.

KARL ROCKS har et dynamisk look med sit fremhævede crossover-design og smart tysk design får kabinen på den kompakte KARL ROCKS til at føles rummelig og komfortabel. Hvorend du kører, er komforten altid på plads. Dette inkluderer bl.a. fem stilfulde sæder med eksklusivt indtræk og opvarmeligt rat. City Mode øger servostyringen og maksimerer køreglæden, og gir deg fremragende fleksibilitet og stressfri parkering.

Gennem de fem døre har du nem adgang til op mod 1.013 liters bagageplads, og med sine foldbare split-bagsæder kan bagagepladsen i KARL ROCKS optimeres til dine behov. 60/40-splitbagsæderne giver dig masser af muligheder for bagageplads og hjælper dig med at klare dagligdagens udfordringer.

Design

Du må endelig ikke undervurdere KARL ROCKS, der med sit fremhævede crossover-design har et dynamisk look.

Fremragende kvalitet er ikke et spørgsmål om størrelse. Se selv, hvordan smart tysk design får kabinen på den kompakte KARL ROCKS til at føles rummelig og komfortabel.

 

Alsidighed

60/40-splitbagsæderne giver dig masser af muligheder for bagageplads og hjælper dig med at klare dagligdagens udfordringer. Nem adgang til op mod 1.013 liters bagageplads gennem de fem døre. Med sine foldbare split-bagsæder kan bagagepladsen i KARL ROCKS optimeres til dine behov.

 

Velvære

Sig farvel til kolde sæder om vinteren med opvarmelige forsæder, og det opvarmelige rat er en dejlig funktion på de kolde morgener. Endnu et plus ved KARL ROCKS.

Vil du have en kølig kabine på de varme sommerdage? Det får du med den elektroniske klimakontrol, der giver ekstra komfort til dig og dine passagerer - lige meget hvordan vejret er.

 

Avanceret sikkerhed

Den nye KARL ROCKS går ikke på kompromis, når det kommer til sikkerhed. Du får bedre udsyn i kurver med kurvelyset og tågelygterne giver bedre udsyn under køreforhold med dårligt udsyn.

Sæt en konstant hastighed med fartpiloten, og lad fartbegrænseren hjælpe dig med at overholde fartgrænserne.

 

Køreglæde

Med motoren på 75 hk (55 kW) føles den nye KARL ROCKS let og smidig i alle gear.  Både den automatiske 5-trins Easytronic 3.0-gearkasse og den 5-trins manuelle gearkasse giver god brændstoføkonomi og afslappende kørsel.

Oplev fremragende fleksibilitet og stressfri parkering: City Mode øger servostyringen og maksimerer køreglæden.

 

Tilslutning

Døgnet rundt, 365 dage om året giver Opel OnStar, din personlige online serviceassistent, en usammenlignelig følelse af sikkerhed. Med et tryk på en knap får du adgang til de unikke tjenester i næsten hele Europa.

Forbind nemt og snak frit med alt-i-et-systemet R 4.0 IntelliLink, der er kompatibelt med Android AutoTM fra Google og Apple CarPlayTM.