BMC Auto A/S

BMC Auto Brande AS Spedalsø 61, 8700 Horsens

OPEL MERIVA.

Følg ikke i de andres fodspor.
Opel Meriva handler om rummelighed og fleksibilitet. Det er familiebilen med både stil og praktiske funktioner.

Se, hvad der gør den så markant:

  • Elegant, imponerende design
  • Generøs, klasseførende komfort
  • Mange overbevisende sikkerhedsfunktioner
  • Exceptionelt effektive motorvalg
  • Nye horisonter inden for infotainment og tilslutningsmuligheder
  • Fleksible, praktiske funktioner i hverdagen
 

Ergonomi, der passer til dig

Ergonomi handler kun om dig. Tænk over, at du kan lette belastningen på din ryg med nem ind- og udstigning gennem de baghængslede FlexDoors®, den høje sædeposition med optimalt udsyn eller FlexSpace® sædesystemet og den geniale integrerede FlexFix®-cykelholder (ekstraudstyr). Det gjorde AGR (Aktion Gesunder Rücken - kampagne for en sund ryg) – et udvalg bestående af uafhængige speciallæger og behandlere - der gav deres vigtige certificering af hele bilen.

 

Gode forbindelser

Tilslutningsmuligheder gør hele forskellen mellem at vide og gætte. Med Opel Meriva kan du holde dig i kontakt med omverdenen med topmoderne systemer, USB- og Bluetooth® tilslutning, så din smartphone kan blive en integreret del af køreoplevelsen.

 

Skil dig ud fra mængden

Iøjnefaldende, men praktisk, lille, men rummelig. Den stilfulde Opel Meriva passer til den moderne livsstil. Nem ind- og udstigning, et behageligt sted at sidde og se verden og fantastisk fleksibel og bekvem. Den er design, når det er bedst.

 

Giv dig selv plads

Stig ind i feel good-faktoren. Opel Meriva vækker klasseførende komfort til live. Den byder på dejlige, bløde materialer, dynamiske farver, exceptionelle opbevaringssteder og helstøbt kvalitet. Allround-komforten er enestående, men hvis du tilkøber de AGR-certificerede forsæder, gør du din ryg en stor tjeneste.

 

Du er omgivet af sikkerhed

Opel Meriva passer godt på alle i kabinen med passive sikkerhedsfunktioner, som f.eks. sikkerhedspedaler (PRS), aktive hovedstøtter foran, dobbelte selestrammere og airbags foran, i siden samt gardinairbags. De aktive sikkerhedssystemer, der omfatter ABS-bremser, elektronisk stabiliseringsprogram Plus (ESP®Plus) og elektroniske bremsekraftfordeling (EBD) er så gode, at det bliver svært at finde ud af, hvor godt de fungerer. Den nye Meriva. Du er omgivet af sikkerhed.

De maksimale 5 stjerner i Euro NCAP testen viser, hvor højt sikkerhedsniveauet i Opel Meriva er. Hvad den dog ikke viser, er at Opel Meriva har unikke funktioner såsom børnesikkerhedszone når dørene er åbne, det avancerede Adaptive Forward Ligthing (AFL) og meget mere.

 

Minimale omkostninger – maksimal ydelse

Med Opel Meriva betyder mindre motorer ikke, at der ikke er dynamit under gaspedalen. Uanset om der er tale om benzin eller diesel, vrider Opel teknologien den sidste dråbe ud af brændstoffet. Alt efter model finder du overholdelse af Euro 6, Start/Stop-funktion og ecoFLEX, og du kan vælge mellem manuel og automatisk 6-trins gearkasse.