BMC Auto A/S

BMC Auto Brande AS Spedalsø 61, 8700 Horsens

OPEL MOKKA X.

Den nye MOKKA X kombinerer elegant design med kendetegnene fra en rigtig SUV. Det elegante design i MOKKA X er raffineret, har masser af muligheder og ligger i premiumklassen. Det kompakte design og de iøjnefaldende linjer giver opmærksomhed i byen og den ekstra kørehøjde samt de store letmetalfælge sørger for, at MOKKA X også har offroad som sin hjemmebane.

Opel OnStar, din personlige online serviceassitent, giver en usammenlignelig følelse af sikkerhed. MOKKA X kan fås med Opel Eye, bestående af en række banebrydende kamerasystemer der er med til at forhindre kollisioner og maksimerer sikkerheden.

Design

Den nye MOKKA X kombinerer elegant design med kendetegnene fra en rigtig SUV. Det kompakte design og de iøjnefaldende linjer giver opmærksomhed i byen og den ekstra kørehøjde samt de store letmetalfælge sørger for, at MOKKA X også har offroad som sin hjemmebane.

Det elegante design i MOKKA X er raffineret, har masser af muligheder og ligger i premiumklassen. Den høje siddeposition giver dig et optimalt udsyn over vejen.

 

Innovationer

Opel Eye består af en række banebrydende kamerasystemer, som Frontal kollisionsalarm (FCA) og Vejbaneskiftalarm (LDW), der er med til at forhindre kollisioner og maksimerer sikkerheden.

Bakkameraet giver overblik bag bilen, uden at du skal se dig over skulderen. Især parkering bliver nemmere og mere sikker.

 

Tilslutningsmuligheder

Døgnet rundt, 365 dage om året giver Opel OnStar, din personlige online serviceassistent, en usammenlignelig følelse af sikkerhed. Med et tryk på en knap får du adgang til de unikke tjenester i næsten hele Europa.

R4.0 IntelliLink er 100 % kompatibelt med Apple CarPlayTM og Android AutoTM fra Google, og giver nem adgang til udvalgte funktioner fra din smartphone på den store touch farveskærm.

 

Køreglæde

Ydelse kombineret med kontrol er fantastisk. Derfor skabte Opels ingeniører den intelligente 4x4-teknologi og de nye, brændstoføkonomiske motorer til MOKKA X.

Når vejen er ujævn, tager MOKKA X fat. Den intelligente 4x4 All Wheel Drive-teknologi (ekstraudstyr) er lig med bedre vejgreb, stabilitet og kontrol.

 

Premium komfort

Ergonomisk certificeret tilfredshed: En høj siddeposition i et luksussæde med justerbart lændeområde for perfekt tilpasning. Opvarmelige forsæder og opvarmeligt læderrat sørger for, at du altid kan holde varmen.

Seks optimalt placerede Bose®-højttalere og en Richbass®TM subwoofer giver en følelse af at sidde i en koncertsal. Fås som ekstraudstyr til Innovation og Enjoy.

 
 

Alsidighed

60/40 splitbagsæderne skubbes tilbage og nedfældes for at skabe plads i bagagerummet til en samlet kapacitet på op til 1.372 liter.

Vælg den den indbyggede FlexFix®-cykelholder, så du nemt kan fastgøre cyklerne bagpå bilen og stadig have masser af plads i bagagerummet.