BMC Auto A/S

BMC Auto Brande AS Spedalsø 61, 8700 Horsens

OPEL MOVANO.

Oplev vores store varevogn.

Opel Movano kan klare enhver form for last. Udvalget dækker fire forskellige længder og tre højder, med forhjulstræk (FWD) eller baghjulstræk (RWD) og med en totalvægt på op til 4500 kg. Med Opel Movano får du varianter til både erhvervs- og passagertransport med smart design, god økonomi og ydelse samt klasseførende komfort.

Opel Movano minimerer omkostningerne og giver et bedre image og komfort, og så er den funktionel ned i mindste detalje. Se hvorfor.

  • Fantastisk komfort
  • Mange varianter
  • Avanceret undervogn
  • Effektiv udnyttelse af motorer
  • Overbevisende sikkerhed

Komfort i bevægelse

Opel Movano er designet til indtage førerstillingen inden for transport at både gods og passagerer. Den er spækket med overraskende mange avancerede funktioner og nyttige opbevaringsløsninger. Aircondition... ikke noget problem. Lys og ventilation ligesom i et fly? Det venter bare på dig.

 

Opfylder dine behov!

Fire længder og tre højder, kassevogne, chassis eller persontransport med plads til maks. 17 personer. Du stiller kravene, Opel Movano opfylder ønskerne.

 

Klar til at levere

Forhjuls- eller baghjulstræk, enkelt sæt eller dobbelt sæt baghjul, Opel Movano er nem at givekøre og har lange serviceintervaller. Det kører faktisk som en stor personbil, men med en stor last- og trækkapacitet opfylder den de samme krav, som du stiller til en lastbil.

 

Ren dieselydelse

Du kan vælge mellem tre gennemprøvede brændstoføkonomiske dieselmotorer med høj ydelse. Alle leverer en effektiv ydelse, har raffinerede køreegenskaber og reducerer vedligeholdelse og nedetid.

 

Beskytter personer og last

ESP® skal aldrig være en større luksus end ABS. Med Opel Movano er begge dele standard på alle varianter. Og der er mange flere avancerede funktioner samt sikkerhedsdetaljer til din last.