BMC Auto A/S

BMC Auto Brande AS Spedalsø 61, 8700 Horsens

OPEL MOVANO.

Mennesker. Den mest værdifulde last.

Opel Movano har et højt sikkerhedsniveau og fremragende komfort for alle ombord – både fører og passagerer.

Smart design, god ydelse og lavt brændstofforbrug gør Opel Movano til den ideelle samarbejdspartner, når det kommer til persontransport.

Højdepunkterne inkluderer bl.a.:

  • Flot design
  • Mange modeller
  • Avanceret undervogn
  • Effektiv udnyttelse af motorer
  • Overbevisende sikkerhed

Movano dækker dine behov

Med to længder og to højder er Opel Movano Combi indbegrebet af komfortabel kørsel for op til 9 personer, og samtidig er der et fleksibelt lastområde til deres bagage. Opel Movano Bus har plads til op til 16 passagerer i et indvendigt design, der har elementer fra flydesign. Dette inkluderer bl.a. individuelle sæder, opbevaring i hattehylde og justerbar ventilation for hver passager.

 

Komfort i bevægelse

Opel Movano er designet til indtage førerrollen inden for transport af både gods og passagerer. Den er spækket med overraskende mange avancerede funktioner og nyttige opbevaringsløsninger. Aircondition... ikke noget problem. Lys og ventilation ligesom i et fly? Det venter bare på dig..

 

Beskytter passagerer og last

ESP® er et stort boost for sikkerheden, og er standard på alle Movano modeller. Den nyeste version har også Hill Start Assist, anhængerstabilitet (TSA) og forbedret traction control. Det forøger sikkerheden, når du er på vejen, og er en del af Opels komplette sikkerhedsprogram.

 

Al den ydelse, du behøver

Kraftfulde BiTurbo-motorer med BlueInjection, Start/Stop-funktion og andre teknologier der nedsætter brændstofforbrug og CO2-udslip. Resultatet er effektive, responsive motorer med god brændstoføkonomi.