BMC Auto A/S

BMC Auto Brande AS Spedalsø 61, 8700 Horsens

OPEL ASTRA SPORTS TOURER.

Skabt til dine behov.

Astra Sports Tourer er skræddersyet til at gøre livet lettere for dig. Med et rummeligt indvendigt design i højeste kvaliet sætter Astra Sports Tourer nye standarder i klassen. Det store bagagerum (540-1.630 liter) og den håndfri bagklap gør Astra Sports Tourer til en forløber i sin klasse. Desuden giver de opvarmelige bagsæder og andre innovative wellness-funktioner mere luksus i hverdagen.

 

Den nye generation af Opel-motorer er økonomiske, effektive og højtydende. Vælg mellem dieselmotorer med op til 136 hk (100 kW) eller benzinmotorer med op til 150 hk (110 kW). Motorerne fås med Opels moderne gearkasser. I Sportsmode reagerer motoren hurtigere, hvilket giver en mere dynamisk køreoplevelse.

 

 
<img alt="" data-cke-saved-src="http://www.opel.dk/content/dam/opel/master/vehicles/astra-sports-tourer/my_17/model-overview/21x9/Opel_Astra_SportsTourer_Exterior_21x9_asst17_e02_345_ons.jpg?imwidth=1439 style=" src="http://www.opel.dk/content/dam/opel/master/vehicles/astra-sports-tourer/my_17/model-overview/21x9/Opel_Astra_SportsTourer_Exterior_21x9_asst17_e02_345_ons.jpg?imwidth=1439 style=" width:="" 750px"="">

Udvendigt design

Det store bagagerum (540-1.630 liter) og den håndfri bagklap gør Astra Sports Tourer til en forløber i sin klasse. Desuden giver de opvarmelige bagsæder og andre innovative wellness-funktioner mere luksus i hverdagen.

 

Invendigt design

Astra Sports Tourer er skræddersyet til at gøre livet lettere for dig. Med et rummeligt indvendigt design i højeste kvaliet sætter Astra Sports Tourer nye standarder i klassen.

 

Innovationer

Med den nye Astra Sports Tourer er det en leg at laste baggage. Med den intelligente, elektriske og håndfri bagklap1 behøver du kun at stikke foden ind under bagfokangeren for at åbneden – og gøre det samme for at lukke denigen. Alternativt kan du bruge en afknapperne på bagklappen, døren iførersiden eller nøglen.

 

Tilslutningsmuligheder

Smartphone eller tablet, Android eller iOS? Opels smarte IntelliLink® infortainment1 fungerer til det hele. Apple CarPlay og Android Auto lader dig projektere specifikke apps og funktionaliteter fra din smartphone på den op til 8” store touch farveskærm. Med det eksklusive Navi 900 IntelliLink® er navigationsvisning i 3D standard.

 

Køreglæde

Den nye generation af Opel-motorer er økonomiske, effektive og højtydende. Vælg mellem dieselmotorer med op til 160 hk (118 kW) eller benzinmotorer med op til 200 hk (147 kW). Motorerne fås med Opels moderne gearkasser.