BMC Auto A/S

BMC Auto Brande AS Spedalsø 61, 8700 Horsens

DEN NYE OPEL ZAFIRA.

Det atletiske design på den nye 7-sæders Zafira giver det look, du forventer af førsteklasses tysk ingeniørkunst. Med fokus på detaljer og eksklusive materialer giver de elegante former og sædesystemet et markant dynamisk udseende.

 

Syv grunde til at købe Opel Zafira:

  • En 7-sæders bil med køreegenskaber som en normal personbil
  • Alsidige opbevarings- og sædemuligheder
  • Stilfuldt og eksklusivt design
  • Sofistikerede assistancesystemer
  • Adaptive LED-forlygter
  • Effektive motorer
  • Avancerede tilslutningsmuligheder inklusiv OnStar

Design

Det atletiske design på den nye 7-sæders Zafira inkluderer den nye logobar og dobbelte, vingeformede LED-forlygter. Den giver det look, du forventer af førsteklasses tysk ingeniørkunst.

Stor og rummelig med indbydende interiør i fremragende kvalitet. Med fokus på detaljer og eksklusive materialer giver de elegante former og sædesystemet et markant dynamisk udseende.

 

Allsidighed

Det alsidige FLEX 7®-sædesystem giver dig frihed til at designe bilen til optimal komfort. Dermed får du både praktiske løsninger til opbevaring og komfort for dig og dine passagerer.

Nedfæld alle bagsæderne og du får op til 1.860 liter bagageplads og op til 34 opbevaringsrum. Med alle syv sæder oppe har du stadig 152 liter bagageplads.

 

Tilslutningsmuligheder

Døgnet rundt, 365 dage om året giver Opel OnStar, din personlige online serviceassistent, en usammenlignelig følelse af sikkerhed. Med et tryk på en knap får du adgang til de unikke tjenester i næsten hele Europa.

R 4.0 IntelliLink er kompatibelt med AppleCarPlay™ og Android Auto™ og kan integrere udvalgte funktioner og apps op på touch farveskærmen.

 

Velvære

Ergonomiske sportsforsæder med elektrisk indstilling af længde, ryglæn og sædehældning gør, at du kan slapper bedre af - selv på lange ture.

Det opvarmelige rat og de opvarmelige forsæder giver ekstra komfort på kolde dage.

 

Innovationer

Opel Eye er vores førende førerassistancesystem, der løbende overvåger trafikken, din kørsel samt vejskilte og dermed nedsætter risikoen for farlige situationer under kørslen.

Få et bedre overblik over, hvad der er bagved dig og bak mere sikkert med bakkameraet og IntelliLink-skærmen.

 
 

Køreglæde

Et stort udvalg af særligt brændstofbesparende, tyskudviklede motorer giver dynamisk kørsel samtidig med effektivt brændstofforbrug.

ecoFLEX-teknologien og Start/Stop reducerer brændstofforbruget og CO2-udslippene.