BMC Auto A/S

BMC Auto Brande AS Spedalsø 61, 8700 Horsens

DEN NYE OPEL ZAFIRA FLEXIVAN.

Det atletiske design på den nye Zafira Flexivan giver det look, du forventer af førsteklasses tysk ingeniørkunst. Nye Zafira Flexivan er stor og rummelig med indbydende interiør i fremragende kvalitet.

Syv grunde til at købe Opel Zafira Flexivan:

  • En stor Van med køreegenskaber som en normal personbil
  • Alsidige opbevaringsmuligheder
  • Stilfuldt og eksklusivt design
  • Sofistikerede assistancesystemer
  • AFL LED-forlygter1
  • Effektive motorer
  • Avancerede tilslutningsmuligheder, inklusive OnStar

1Standard på Innovation, ekstraudstyr på Enjoy.

Design

Det atletiske design på den nye Zafira Flexivan inkluderer den nye logobar og dobbelte, vingeformede LED-forlygter. Den giver det look, du forventer af førsteklasses tysk ingeniørkunst.

Stor og rummelig med indbydende interiør i fremragende kvalitet. Med fokus på detaljerne og smukt håndværk har de nye eksklusive materialer, elegante former og et markant dynamisk udseende.

 

Allsidighed

FlexRail® konsollen i midten mellem sæderne kan glide frem og tilbage og har adskillige rum til diverse småting.

 

Tilslutningsmuligheder

Døgnet rundt, 365 dage om året giver Opel OnStar, din personlige online serviceassistent, en usammenlignelig følelse af sikkerhed. Med et tryk på en knap får du adgang til de unikke tjenester i næsten hele Europa.

R 4.0 IntelliLink er kompatibelt med AppleCarPlay™ og Android Auto™ og kan integrere udvalgte funktioner og apps op på touch farveskærmen.

 

Velvære

Ergonomiske, certificerede sæder med elektrisk udtrækkelig lårstøtte og et automatisk justerbart lændeområde gør, at du kan slappe helt af, selv på lange ture.

Det opvarmelige rat og de opvarmelige forsæder giver ekstra komfort på kolde dage.

 

Innovationer

Opel Eye er vores førende førerassistancesystem, der løbende overvåger trafikken, din kørsel samt vejskilte og dermed nedsætter risikoen for farlige situationer under kørslen.

Få et bedre overblik over, hvad der er bagved dig og bak mere sikkert med bakkameraet og den store IntelliLink skærm.

 
 

Køreglæde

Et stort udvalg af særligt brændstofbesparende, tyskudviklede motorer, der tilfører energi og power til din kørsel, samtidig med at du reducerer brændstofforbruget og reparationsomkostningerne.

ecoFLEX-teknologien og Start/Stop reducerer brændstofforbruget og CO2-udslippene.