BMC Auto A/S

BMC Auto Brande AS Spedalsø 61, 8700 Horsens

VIVARO SERVICELEASING

Vivaro Serviceleasing - 1.699 kr. pr. md.*

Vivaro Serviceleasing fra kun 1.699 kr. pr. md.* inkl. fri service og vedligeholdelse. Med serviceleasing på Opel Vivaro er der større fleksibilitet, der gør det endnu nemmere at skræddersy din Vivaro lige efter dit behov. Prisen gælder for en Vivaro L1H1 Edition 120HK inkl. fabriksmonteret ekstraudstyr:

Motor- kabinevarmer m/timer og airbagpakke med passagerairbag for, sideairbag for fører samt gardinairbags. Serviceleasing tilbydes til hele Vivaro programmet. Kontakt din Opel forhandler for pris på en Vivaro, der dækker netop dine behov og ønsker.

 

Fuld service og fleksibilitet!

Det får du:

  • Ny Vivaro 1.6 CDTI 115 hk ecoFLEX L1H1 260 NM
  • 6-trins manuel gearkasse
  • 15,4 km/l
  • Fuld service- og vedligeholdelseskontrakt
  • Opel Assistance i hele leasingperioden

Vivaro er en komplet varebil fra Opel. Skabt og udviklet med den seneste teknologi og med et design, der understreger både dynamik og rummelighed. Med tysk grundighed er hver eneste skrue og delkomponent vendt og drejet for at gøre bilen til både kasse- og klassemester. Større, stærkere og alligevel mere økonomisk end sin forgænger - eller som vi siger: Tysk kvalitet - én tand bedre!

*Tilbuddet gælder for Vivaro L1H1 Edition 120 hk og dækker service i 36 måneder og max. 15.000 km pr. år. Ekstraordinær leasingydelse: 35.000 kr. inkl. finansieringsomkostninger. Tilbuddet gælder kun via Opel Finans og er baseret på variabel rente. Forudsætter positiv kreditgodkendelse. Alle priser er ekskl. moms. Brændstofforbrug v. bl. kørsel: 15,4-16,9 km/l, CO2-udslip: 170-155 g/km. Energiklasse: C og D. Er dit kørselsbehov anderledes skal du kontakte din lokale Opel forhandler for at få et skarpt tilbud. Serviceaftalen dækker service og reparationer som følge af slid, men ikke dæk og brændstof. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner. Bilen er vist med ekstraudstyr. Der tages forbehold for pris-, afgifts- og renteændringer. 04.2015.

 

5 serviceløfter der holder dig igang

  1. Ingen tidsbestilling - du får diagnosen straks.
  2. Kort ventetid - vi udfører reparationen, mens du venter. Garanti for udskiftning af sliddele samme dag.
  3. Direkte reparatørkontakt - kontakt vores CV Hotline for råd og vejledning.
  4. Alternativ transport ved driftsstop, hvor reparationen varer mere end 3 timer.
  5. Opel Assistance med vejhjælp.
Årets varebil i Danmark hedder Renault Trafic og Opel Vivaro.
De danske motorjournalister har kåret den fransk-tyske varebil Renault Trafic og Opel Vivaro til Årets Varebil i Danmark 2015.