BMC Auto A/S

BMC Auto Brande AS Spedalsø 61, 8700 Horsens

OPEL VIVARO.

Omdefinerer pålidelighed, økonomi og kapacitet.

Mød Opel Vivaro. Flere muskler, ekstra lastkapacitet, bedre komfort og topmoderne tilslutningsmuligheder og kåret til ÅRETS VAREBIL 2015.

De danske motorjournalister har kåret Opel Vivaro til Årets Varebil i Danmark 2015. Vivaro vandt foran 13 af de nyeste varebiler på markedet med Mercedes Vito og Iveco Daily som de nærmeste konkurrenter. Journalisterne fremhævede motorerne og pladsforholdene som særlige kvaliteter ved Opel Vivaro. Det er ikke første gang Opel Vivaro er blevet kåret til årets varebil, hvilket den også blev i 2002.

Se, hvorfor bedre brændstoføkonomi og reducerede omkostninger kan give endnu flere fordele:

  • Praktisk design
  • Funktionel komfort
  • Fremragende kapacitets- og lasteevne
  • Lave driftsomkostninger
  • Aktiv og passiv sikkerhed

Et design der holder

Fantasifulde innovationer i praktiske hverdagsfunktioner er en integreret del af Opel Vivaro - direkte leveret fra fabrikken.

 

Komfort og praktiske egenskaber taget til et helt nyt niveau.

Stor værdi starter med en følelse af allround komfort, og højere produktivitet er det naturlige resultat.

 

Stor lastkapacitet, stor rummelighed

Med sin store lastkapacitet er Opel Vivaro et godt firmaaktiv.

 

Intet minus på bankkontoen

Vivaro opfylder Euro 5, har mulighed for BiTurbo teknologi samt et kraftigt drejningsmoment, ren ydelse lange serviceintervaller og korte nedetider. Opel Vivaro har vundet mesterskabet i økonomi.

 

Beskyt dine aktiver

Opel Vivaro passer godt på både passagerer og last med topmoderne aktive og passive sikkerhedssystemer og et avanceret alarmsystem, der er nemt at betjene.

 

Som du vil have det

Kassevogn, mandskabsvogn eller Combi? To, tre eller hele ni sæder? Standard eller lavt tag, kort eller lang akselafstand? Der er en ny Opel Vivaro til dig og dit firma.